Hierbij stellen wij graag ons team voor:

Jaimy Vlaar, De Belangrijke rechterhand van toby. Naast allround Feest DJ houd Jaimy zich ook al meer bezig met allerlei zaken rondom JT Event. Inhuur en Verhuur apparatuur maar zorgt ook voor diverse show elementen. ook houd Jaimy zich bezig met de opstellingen van de shows en zorgt hij samen met Toby voor een vlotte opbouw van de shows en stopt hij niet eerder totdat alles werk en naar wens van de klant is. sinds dit jaar kunt u Jaimy ook los boeken als DJ of met eigen Drive-in Show. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden

Toby Nieuwenhuis Eigenaar, Licht en Geluidstechnicus. Houd zich vooral bezig met Klantencontacten, zorg voor op- en afbouw, geluidsregelingen en verlichtingen. alles wat achter de schermen gebeurd zoals tekeningen maken en ontwerpen van lichtshows. hiernaast draait Toby nog op Jubilea voor onder andere Bruiloften en/of verjaardagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiernaast werken wij veel met allround medewerkers en diverse vrijwilligers die ons graag komen helpen met op- en afbouw van de grotere evenementen.

Ook kunt u bij ons terecht voor gecertificeerde Beveiligers incl de nodige papieren en ervaring om uw evenement te bewaken.

of het nu gaat om nachtbewaking van u evenemententerrein of complete beveiliging van uw evenement wij denken graag met u mee.

Bel ons
Maps