Locatie, De Veken 207 C005 1716 KJ Opmeer (op Afspraak)
+31620098366
info@jtevent.nl

Diensten

Verhuur Apparatuur

Naast het plaatsen van complete pakketten is het ook mogelijk losse apparatuur te huren om uw feest tot een succes te maken.
JT event heeft een grote verhuur afdeling, van een enkele microfoon of truss, tot base plates en lcd schermen.
Daarnaast beschikken wij over professioneel licht en geluid uit eigen voorraad van simpele zang en dj set tot apparatuur voor een groot (buiten) evenement.
Wij plaatsen dit op locatie, zorgen dat alles naar behoren werkt, en halen dit na het evenement weer bij de locatie op.

Naast losse verhuur leveren wij ook complete pakketten, Afhankelijk van uw eigen idee en verwachte aantal bezoekers, wij denken flexibel maar professioneel met u mee, en komen met een passende oplossing. Dit doen wij voor zowel kleine evenementen even als een evenement dat groter op gezet is, zowel voor live muziek als tape artiesten en dj’s. Ook zijn wij vaak te vinden op Dorpsfeesten en Kermis/feesttenten! Voor ieder evenement groot of klein verzorgen wij de techniek van a tot z voor een vaste prijs en blijven wij er tijdens het evenement bij zodat u nergens omkijken naar heeft!

Wij hebben zelf een zeer groot bestand met dj’s/zangers en andere artiesten. Dit van Live muziek als een 70’s/80’s/90’s band, tot zanger en feest artiesten. Naast de bekende namen tegen een aantrekkelijke prijs te kunnen leveren zijn wij ook in staat artiesten te leveren in elk genre en voor elke doelgroep. Van bekende radio presentator tot een bekende feest/après-ski dj/act. Naast deze bekende werken wij vaak samen met minder bekende maar ervaren dj’s en artiesten die hun sporen hebben verdiend en uw feest tot een feest maken! Een ervaren artiest is omzet verhogend en maakt het feest compleet! Wij werken hierbij met vaste partners in deze branche en bieden u dan altijd een passende oplossing